Így vallott kudarcot Katalin hercegné

A hercegné daganatos betegségére év elején derült fény, azóta visszavonult, és a gyógyulására koncentrál, ám eközben igyekszik figyelni a gyermekeire is, ugyanis azt szeretné, ha az ő életükben minden a megszokott módon történne.

Az iskolakezdés számukra is nagy izgalommal jár, ami a szülőkre is extra terheket ró, és néha náluk is elfordulnak kisebb-nagyobb problémák.

Katalin hercegné is elkövetett egy hibát a gyermekeivel.

György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg is visszatérnek a Lambrook iskolába, hogy folytassák a tanulmányaikat. Katalin hercegné gyakorlatias édesanya, így természetesen nagy figyelmet fordít arra, hogy gyermekei rendelkezzenek a megfelelő egyenruhákkal és felszerelésekkel.

Ám nem volt ez mindig így: a korábbi években többször is látták a hercegnét két idősebb gyermekével, miközben éppen ruhát vagy cipőt vásárolt számukra, és bizony nem mindig volt a helyzet magaslatán.

Egy alkalommal György herceggel és Sarolta hercegnővel egy cipőboltban vették észre őket. A hercegné új lábbeliket szeretett volna vásárolni a gyermekeinek, ám elkövetett egy hibát: a kis herceg és hercegnő szandált viselt, Katalin hercegné pedig elfelejtett zoknit vinni nekik a cipők felpróbálásához.

Végül az áruház dolgozói természetesen segítettek a helyzet megoldásában, ám ez is bizonyítja, hogy Katalin hercegnének is meg kell küzdenie a hétköznapi édesanyák problémáival.

Elolvasom a cikket