Vége a barátságnak

A felvételen Harry herceg is elkeseredettnek tűnik, mintha bántaná, hogy unokatestvére nem áll szóba velük. A videó azzal ér véget, hogy Sussex hercege és hercegnéje beülnek az autójukba, Harry pedig egy nagyot fújtat. A kommentelők közül sokan azt tippelték, hogy ez a pillanat hozta el Meghan és Eugénia barátságnak végét – írja a Life.hu.

Eugénia, Harry és Vilmos herceg unokatestvére, valamint férje, Jack azóta barátok Harryékkel, mióta szerelmi történetük elkezdődött. A sussexi hercegné 2021-ben Ellen DeGeneres műsorában beszélt is erről, visszaemlékezett egy 2016-os halloweeni bulira, amelyen minden elkezdődött. Felidézte, hogy a jelmezes Harry, Eugénia és Jack felugrottak a lakására is.

„Mi négyen Halloween-jelmezbe bújtunk, hogy egy jót szórakozzunk a városban, mielőtt kiderült volna az egész világ számára, hogy egy pár vagyunk” – árulta el Meghan.

Harry és Meghan Markle távozásával más családtagok is fontos szerephez juthatnak

Eugéniáról és Jack Brooksbankről Harry a Tartalék című könyvében is olvashattunk. A hercegnő pedig még a Netflix Harry & Meghan című dokusorozatában is felbukkan. A néhai királynő búcsúztatásán a duó között kialakult fagyos hangulat azonban arra engedett következtetni, hogy az egykor szoros kötelék felbomlott.

Szakértők szerint azonban a barátság elmúlásának az is oka lehet, hogy Harry és Meghan távozásával Eugénia szerepe felértékelődött a királyi családban. Miután a hercegnő és testvére, Beatrix részt vett Vilmos herceg kerti partiján az év elején, a BBC korábbi királyi tudósítója, Jennie Bond így nyilatkozott:

„Azt hiszem, ez bepillantást enged abba a jövőbe, amikor Vilmos király lesz. Lehet, hogy nem lesz mellette az öccse, de lesz egy csapat hűséges és közeli rokona, akik segítenek neki képviselni a monarchiát.”

Elolvasom a cikket