Így készült fel Katalin hercegné az iskolakezdésre

Ehhez hozzátartozik az is, hogy bentlakásos iskola helyet egy jó hírű, de bárki által elérhető intézménybe, a Lambrook Schoolba íratták be őket. Bár egy megbecsült dada, Maria Borallo már legidősebb gyermekük születése óta segíti az életüket, de a walesi hercegi pár ragaszkodik ahhoz, hogy a gyerekneveléssel kapcsolatos teendőket ők maguk lássák el, és átlagos családként éljék az otthoni életüket – tájékoztat az Elle.

A tanév György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg számára is elkezdődik, ez pedig a szülőknek is extra feladatokat ad.

A hercegné nagyon gyakorlatias édesanya, így mindig nagy figyelmet fordított arra, hogy gyermekei felszerelése és egyenruhái rendben legyenek. Ez az idei évben is így van, de kettős érzelmeket táplál a tanévkezdéssel kapcsolatban.

Jennie Bond királyi szakértő szerint így érez most a hercegné:

„Ellentmondásosak az érzelmei az iskolai szünidő végével kapcsolatban. Három gyerek szórakoztatása minden nap nem lehetett könnyű az elmúlt néhány hétben. Ugyanakkor bizonyára nagy örömmel töltötte el a hercegnét, hogy végre együtt pihenhet az egész család.”

Katalin hercegné rákkezelése folyamatban van, amitől bizonyos napokon gyengébbnek érzi magát. A nyilvánosságtól még év elején visszavonult, azóta csak néhány nagyobb jelentőségű eseményen vett részt.

A szakértő szerint azonban lassan szeretne visszatérni a hivatalos feladatai ellátásához, illetve azokhoz a projektekhez, amelyek közel állnak a szívéhez. A tanévkezdés lehetővé teszi számára, hogy ne kelljen bűntudatot éreznie, hogy nem a gyermekeivel tölti az ideje nagy részét.

Bár gyönyörű nyarat töltöttek norfolki birtokukon, és Balmoralba is ellátogattak, de Katalin hercegné úgy érzi, itt az ideje, hogy megkezdődjön a munka, ebben pedig a tanévkezdés is a segítségére van.

Elolvasom a cikket