Kamilla és Meghan Markle kapcsolata nem felhőtlen

Kamilla királyné és Meghan Markle kapcsolata nem felhőtlen, ám most fény derült rá, hogy III. Károly király felesége először, hogyan fogadta Harry herceg választottját a királyi családba. Kiderült, hogy Kamilla egy titkos kódot is használt, amivel kifejezte a valódi érzését.

Próbálta a családba fogadni

Andrew Morton Meghan: A hollywoodi hercegné című könyvében állítja, hogy Kamilla királyné a gesztusaival próbálta kifejezni, hogy Meghan Markle a család tagja és mindenki befogadó vele. III. Károly király felesége többször megszegte a protokollt is, azzal hogy nyilvános eseményeken megfogta Meghan Markle kezét, akinek eleinte új volt az a sok figyelem, amit a királyi család kapott. III. Károly király 70. születésnapja tiszteletére tartott nyilvános eseményen pedig Kamilla puszit is adott Harry herceg párjának.

Ez a ritka királyi gesztus annak a jele volt, hogy az amerikai színésznőt milyen gyorsan elfogadta és valódi szeretettel kezelte a királyi család

– mondta a könyv írója, aki szerint Kamilla királyné szerette volna, hogy Meghan jól érezi magát.

Meghan Markle mást mond

A kétgyermekes édesanya az évek alatt többször állította, hogy habár ő próbálkozott mégsem tudott beilleszkedni a királyi családba. Harry herceg és a felesége 2020-ban hagyták hátra a királyi feladataikat. Először Kanadában, majd az Egyesült Államokban telepedtek le. Harry hercegnek azonban állítólag többször honvágya van, de félti a családja biztonságát az Egyesült Királyságban, így nincs sok esély arra, hogy hazaköltöznek.

Elolvasom a cikket