Katalin hercegné egészségi állapotáról beszélt

Kate Middleton egy forrás szerint „sokkal erősebbnek érzi magát”, miután rákkezelésen esett át.
A walesi hercegnő visszalépett a királyi feladatoktól, hogy az egészségére koncentrálhasson, miután márciusban bejelentette, hogy a rák egy meg nem nevezett formáját diagnosztizálták nála. Megelőző kemoterápiás kezelésen vett részt.

Kate azóta lassan visszatér a nyilvánosság elé, és látták, amint családjával együtt élvezte a Trooping of the Colour-t, valamint egy wimbledoni kirándulást a lányával. Egy forrás most elmagyarázta, hogy Kate „egészségesebbnek” érzi magát, de vegyes érzelmeket érez, mivel érzelmes pillanatra készül.

„Ez egyfajta keserédes időszak számára, mindig elérzékenyül az iskolába való visszatérés miatt, mert ez egy új mérföldkő a gyerekei számára, és újabb bizonyíték arra, hogy milyen gyorsan nőnek fel” – magyarázta a forrás. György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg hamarosan az iskolával lesznek elfoglalva, így Kate-nek „sokkal több ideje lesz újra a munkára koncentrálni”.

A forrás továbbá azt állította, hogy Kate „alig várja, hogy megszabaduljon” az olyan dolgoktól, amelyek annyira az orvosi beavatkozások és az orvoslátogatások körül forognak. A Life & Style-nak nyilatkozva hozzátették: „Ideális esetben szeretne visszatérni a régi időbeosztásához, de időbe telik, amíg ezt elérheti”.

A forrás szerint Kate-et arra bátorították, hogy „lassan és egyenletesen” haladjon. Kate több nyilatkozatot is kiadott a rákdiagnózisával kapcsolatban.

„Jól haladok, de ahogy mindenki tudja, aki kemoterápián megy keresztül, vannak jó és rossz napok” – mondta a rajongóknak az év elején. „A rossz napokon gyengének, fáradtnak érzed magad, és engedned kell a testednek, hogy pihenjen.

„De a jó napokon, amikor erősebbnek érzed magad, a legtöbbet akarod kihozni abból, hogy jól érzed magad. A kezelésem még tart, és még néhány hónapig fog tartani. Azokon a napokon, amikor elég jól érzem magam, öröm, hogy bekapcsolódhatok az iskolai életbe, személyes időt tölthetek azokkal a dolgokkal, amelyek energiát és pozitivitást adnak nekem, valamint elkezdek egy kis munkát végezni otthonról.” – mondta.

Kate elmondta, tudja, hogy még „nincs túl a nehezén”. Hozzátette: „Tanulom, hogyan legyek türelmes, különösen a bizonytalansággal szemben. Minden napot úgy veszek, ahogy jön, figyelek a testemre, és meghagyom magamnak ezt a szükséges időt a gyógyulásra. Nagyon köszönöm a folyamatos megértéseteket, és mindannyiótoknak, akik olyan bátran megosztották velem a történeteiket”.

Elolvasom a cikket