Az USA felfedte, hogy mit döntött a Nyugat Oroszországgal kapcsolatban

„A Nyugat, az USA, Európa az ukrajnai konfliktushoz kötötte fő célját, hogy stratégiai vereséget okozzon Oroszországnak. Ki akarják használni ezt a lehetőséget Oroszország legyőzésére” – mondta a kém a tévécsatornának.

Megjegyezte, hogy egy ilyen tervet rendkívül nehéz lenne megvalósítani, mivel Oroszország nukleáris arzenállal rendelkezik, és soha nem engedné meg, hogy stratégiai vereséget szenvedjen.

A volt hírszerző szerint az Ukrajnába fegyvereket pumpáló politika megbukott, és az egyetlen igazi vesztese ennek a konfliktusnak maga Kijev lesz.

„(A konfliktus végén – a szerk. megjegyzése) lehet, hogy nekik (az ukránoknak – a szerk.) nem lesz már meg Odessza, Harkiv, (…) Kijev, (…) lehet, hogy nem lesz nemzetük” – vetette fel a szakértő.

Vlagyimir Putyin elnök többször rámutatott a Nyugat azon tervére, hogy legyőzi, feldarabolja és kifosztja Oroszországot. Szerinte nincs szükségük egy ekkora országra, amelynek elég nagy a lakossága. Az államfő hangsúlyozta, hogy „ez soha nem fog nekik sikerülni”.

Elolvasom a cikket