Szívhez szóló levelet ír az egészségügyi küzdelmekről Katalin hercegné

Katalin hercegné egy különleges támogató levelet írt egy anyukának, amelyben megnyílt az egészségügyi problémákkal való együttélésről.

Kirsty Kerr írt a walesi hercegnőnek, hogy elmagyarázza, lánya, Isla sokszor küzd, mivel cöliákiával él. Isla gyakran érzi magát másnak, mint a barátai, mivel szigorú diétát kell követnie, és nincs annyi energiája, mint a haverjainak.

„A maga kis ötéves módján kezdett küzdeni” – vallotta be az édesanyja. Levelében Kirsty megosztotta saját aggodalmait is, hogy Islában „valamiféle szorongás alakul ki az étkezés körül”. Katalin válaszolt a levélre, és megosztotta jókívánságait Kirsty családjával.

„Köszönöm szépen a levelét! Sajnálattal értesültem a lánya által átélt nehézségekről, de öröm volt értesülni Isla fejlődéséről.”

Kate ezután megdicsérte Kirstyt „szorgalmáért”, és azt mondta, hogy ez „igazán csodálatra méltó”. A levél, amely a Hello!Magazine birtokába került, így zárult: „Nagyon figyelmes volt tőled, hogy vetted a fáradtságot és írtál.”
„A walesi hercegnő szeretné, ha a legjobb kívánságait küldeném önnek és a családjának.” A levelet a királyi levelezés vezetője írta alá.

Azután érkezett, hogy egy forrás szerint Katalin „sokkal erősebbnek érzi magát”, mivel friss tájékoztatást adtak a rákkezeléséről. A walesi hercegnő visszalépett a királyi feladatoktól, hogy az egészségére koncentrálhasson, miután márciusban bejelentették, hogy a rák egy meg nem nevezett formáját diagnosztizálták nála. Megelőző kemoterápiás kezelésen vett részt.

Katalin azóta lassan visszatér a nyilvánosság elé, és egy forrás szerint „egészségesebbnek” érzi magát, de vegyes érzelmekkel készül arra, hogy gyermekei visszatérnek az iskolába. „Ez egyfajta keserédes időszak számára, mindig elérzékenyül az iskolába való visszatérés miatt, mert ez egy új mérföldkő a gyerekei számára, és újabb bizonyíték arra, hogy milyen gyorsan nőnek fel” – magyarázta a forrás.

Elolvasom a cikket