Katalin hercegné és Meghan Markle ebben soha nem fog egyetérteni

A sussexi hercegi párnak mindennél fontosabb a magánéletük védelme, és mint azt számos interjúban, dokumentumsorozatban, sőt még a herceg saját memoárjában is kifejtették, többek között azért költöztek el az Egyesült Királyságból, mert nem akartak folyamatosan küzdeni a sajtó elképesztő mértékű érdeklődésével.

Harry hercegben komoly nyomott hagyott az, hogy édesanyját, a néhai Diana hercegnét rengeteg paparazzo üldözte akkor is, amikor életét vesztette, és őket tette felelőssé édesanyja haláláért. Mindettől pedig szerették volna a saját gyermekeiket megóvni Meghan Markle-lel.

Egy korábbi interjú részleteit elvenítette fel Allison P. Davies író, aki megjegyezte, hogy Meghan Markle nyíltan kimondta: nem érezte volna biztonságban saját gyermekeit az Egyesült Királyságban. Mint mondta, nem tudta volna elképzelni, hogy kisfiukat, Archie-t úgy hozza el az iskolából, hogy minden egyes nap fotósok hada várja őket az intézmény előtt.

Az interjú után azonban sokaknak feltűnt, hogy Meghan Markle nyilatkozata merőben eltér, sőt egyenesen ellentmond annak az életstílusnak, amelyet Vilmos herceg és Katalin hercegné képvisel. A walesi hercegi pár ugyanis bentlakásos iskola helyett egy jó nevű, de átlagos intézménybe, a Lambrook Schoolba iratta be György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget, és nem félnek a nyilvánosságtól sem.

Köztudott, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg maguk is gyakran látogatnak el az iskolába, ha egészségi állapotuk és időbeosztásuk engedi, sőt még az iskolai programokban is részt vesznek, és jó viszonyt ápolnak szülőtársaikkal is.

Véleményük szerint gyermekeiknek szükségük van arra, hogy aktívan jelen legyenek a mindennapjaikban, és bár egy kivételes dada, Maria Borallo hosszú évek óta segíti őket, de igyekeznek a lehető legnormálisabb gyermekkort biztosítani a gyermekeiknek. Ám úgy tűnik, ennek módjáról teljesen máshogy gondolkodnak, mint Harry herceg és Meghan Markle.

Elolvasom a cikket