Szuperélelmiszerek a férfi potencia számára

A férfi potencia szempontjából hasznos termékeket felsorolva Solomatina doktornő megjegyezte, hogy a férfiak egészsége szempontjából az egyik legjobb tápanyag a likopin, amelyben különösen gazdag a hőkezelt paradicsom, például a paradicsompüré.

„A likopin férfi potenciára gyakorolt hatásának mechanizmusa feltehetően a szabad gyökök semlegesítésére való, erőteljes képességével függ össze. Ennek következtében – aktiválja az anyagcserét, és felgyorsítja a sejtek regenerálódását” – magyarázta az orvos.

Solomatina hozzátette, hogy a folyamatban lévő vizsgálatokban a paradicsomból likopint kapó résztvevőknél magasabb volt a mozgékony spermiumok száma.

Egy másik „szuperétel” a férfiak étrendjében a zeller. Az orvos szerint androsteront tartalmaz, amely növeli a férfiak libidóját.

Solomatina azt is tanácsolta a férfiaknak, hogy egyenek sok petrezselymet. Sok káliumot tartalmaz, amely vizelethajtó hatást fejt ki, így megakadályozza a húgyúti fertőzések kialakulását.

Ezenkívül jót tesz a férfiaknak, ha zöld teát isznak. Ez az ital tele van antioxidánsokkal, amelyek javítják az ereket és a vérkeringést, amely rendkívül fontos a jó férfi potenciához.

Elolvasom a cikket