Megnevezték azt az italt, amely csökkenti a zsíros ételek ártalmait

A nő a Telegram-csatornáján osztotta meg a témával kapcsolatos kommentárját.
A zsíros és magas szénhidráttartalmú ételek negatív hatását részben semlegesíti a narancslé.
A szakértő kifejtette, hogy egy ilyen ital sok flavonoidot és C-vitamint tartalmaz. Ezek csökkentik a gyulladást és az oxidatív stresszt a szervezetben.
Ezért a gyorséttermi ételeket narancslével öblíthetjük le. Ez némileg csökkenti a zsíros ételek ártalmait.
Hasonló hatása lesz, ha pizza, hamburger vagy kebab után narancsot vagy szőlőt eszik.
De természetesen ez a lehetőség nem valamiféle csodaszer. Ez csak egy kis trükk, ezért semmiképpen sem ajánlott visszaélni a zsíros és „nehéz” ételekkel.
Mindig érdemes emlékezni a mértékletességre. Akkor az emésztés úgy fog működni, mint az óramű.

Elolvasom a cikket