Kamilla királyné meglepő személlyel lépett kapcsolatba

Emily Giffin amerikai írónő a közösségi médiában osztott meg egy levelet, amelyet még Kamilla királyné írt neki nyáron. A Something Borrowed szerzője büszkén publikálta az üzenetet, nem sokkal azután, hogy korábban találkoztak egy rendezvényen – olvasható az Elle oldalán.

„Nagyon várom, hogy Skócia békéjében és nyugalmában olvashassam [Giffin új regényét] . Nagyon örülök, hogy találkoztunk” – olvasható a levélben, amit az írónőnek küldött.

A szerzőnő neve azonban a könyvek mellett sokaknak onnan ismerős, hogy 2020-ban nyíltan kritizálta Meghan Markle-t. Az írónő az Instagramra töltött fel több bejegyzést is, melyekben a hercegnét kritizálta. Meghan Markle mesét olvasott a fiának, Archie hercegnek, emiatt a szerző hamisnak és „anyai ösztönöktől mentesnek” nevezte.

A megjegyzés miatt Emily Giffin később elnézést kért, és elárulta, miért kritizált Sussex hercegnéjét. Elárulta, megérti, hogy szeretett volna nagyobb önállóságot, ezért kivált a királyi családból, ugyanakkor szerinte ez a folyamatot máshogyan is lehetett volna intézni.

Nem tudni, hogy Kamilla királyné tudott-e erről a kritikáról, amit a hercegnéről megfogalmazott a szerzőnő. Sokak szerint nem kellett volna levelet küldenie neki, mivel ezzel azt a hatást kelti, egyetért azokkal, amiket Meghan Markle-ről mondott. A Buckingham-palota nem kommentálta az eseményeket.

Elolvasom a cikket