Ők állnak Harry herceg mellett

Királyi szakértő számolt be arról, hogy Harry herceg nem szakította meg a kapcsolatot néhai édesanyja, Diana hercegné rokonaival. Harry édesanyjának, három élő testvére van: Lady Sarah McCorquodale, Lady Jane Fellowes és Charles Spencer, akik szívesen látják a mai napig Harryt a köreikben és otthonukban – olvasható a Life.hu oldalán.

Ez úgy derült ki, hogy Lady Jane férje, Lord Robert Fellowes július 29-én meghalt, Harry pedig visszatért az Egyesült Királyságba, hogy részt vegyen a temetésen. Harry és Vilmos állítólag „szinte hátat fordított egymásnak” nagybátyjuk temetésén, amelyet a norfolki Snettishamban lévő Szent Mária-templomban tartottak, és nem is beszélgettek egymással.

Annak ellenére, hogy Harry titokban utazott haza az Egyesült Államokból, nem sikerült feloldaniuk a köztük lévő feszültséget. „A legtöbb ember nagyon megdöbbent, hogy Harry eljött” – mondta az egyik résztvevő. „Elképesztően jó formában van, és látszott rajta, hogy nagyon örül, hogy láthatja a családját, az ismerőseit.” Egy Harryhez közel álló forrás azt nyilatkozta amerikai lapoknak, hogy Harrynek ez a látogatás személyes okokból volt fontos.

Charles Spencernél szállt meg titokban Harry

Ezt követően a herceg állítólag „titokban” tartózkodott nagybátyjánál, Charles Spencernél az Althorp House-ban, amely Diana gyermekkori otthonaként szolgált. Úgy tűnik, hogy a lépés azt jelzi, hogy Harry még mindig közel áll családja anyai oldalához. „Csendesen, a színfalak mögött nyilvánvaló, hogy a Spencer család nyitva tartotta Harryvel a kommunikációs csatornákat, és kapcsolatban vannak egymással”– mondta Jennie Bond királyi szakértő az OK-nak!

„Biztos vagyok benne, hogy Harry fontosnak érzi, hogy még mindig legyen valami biztos bázisa az Egyesült Királyságban, és ez egyelőre úgy tűnik, hogy a nagynénjei és a nagybátyja, Charles Spencer” – tette hozzá Bond.

Beatrice hercegnő sem szakította meg vele a kapcsolatot

Ugyanekkor arra is fény derült, hogy Harry jó viszonyban maradt apai unokatestvérével, Beatrice hercegnővel. A palota egykori munkatársa szerint Beatrice a királyi család egyetlen tagja, aki képes lehet békét hozni a Harry herceg és Vilmos közötti viszályba. A királyi család szakértői szerint a testvérek viszonya bár nagyon hűvös, nem helyrehozhatatlan.

Elolvasom a cikket