Sarolta hercegnő kedves becenevet kapott

Akár bármely más családban, Katalin hercegné és Vilmos herceg otthonában is megszokott, hogy a családtagok különböző beceneveken szólítják egymást. Ez egyébként az ő esetükben nemcsak kedvesség, hanem némileg szükségszerűség is, hiszen a hivatalos titulusaik annyira hosszúra sikeredtek, hogy a mindennapi életben kivitelezhetetlen lenne a használatuk – számol be az Elle.

A formális megszólítások a zárt ajtók mögött kedves becézésekké szelídülnek, különösen a gyerekek esetében. Katalin hercegné és Sarolta hercegnő között nagyon különleges anya-lánya viszony alakult ki, így nem meglepő, hogy ugyan a kis hercegnő is kapott már néhány becenevet, ezek között azonban van egy, amely kifejezetten az édesanyjához kötődik – olvasható az Elle oldalán.

A 9 éves hercegnő Sarolta Erzsébet Diana néven látta meg a napvilágot, az évek során azonban számos elnevezéssel illették a szülei, a testvérei és a tágabb család is.

Korábban már fény derült arra, hogy a „Lottie” megszólítást gyakran használják Sarolta hercegnő esetében, egészen kicsi lányként pedig Vilmos herceg gyakran hívta „Mignonette”-nek, az utóbbi időben azonban újabb név szerepel a család kedvenceinek listáján.

Egy bennfentes árulta el, hogy Katalin hercegné a kislányát a „Poppet” névvel illeti. A név már évekkel ezelőtt ráragadt a kis hercegnőre, ám úgy tűnik, most ismét gyakran használja a királyi család. Mostanság a hercegné még attól sem riad vissza, hogy akár nyilvános helyeken is így szólítsa Sarolta hercegnőt, akinek ez egyelőre nincs ellenére.

Elolvasom a cikket