Katalin hercegné titkot árult el Lajos hercegről

Katalin hercegné egyik legfontosabb projektje a mentális egészséggel kapcsolatos. Az elmúlt években többször beszélt erről a nyilvános eseményeken, és ha olyan helyen jár, megemlíti ennek fontosságát. Tavaly árulta el, hogy Lajos herceg iskolájában ennek különösen nagy a jelentősége.

A walesi hercegné tavaly vett részt egy beszélgetésen, akkor osztotta meg, hogy Lajos herceg osztályában különösen nagy figyelmet szentelnek az érzelmeknek. Beszélgetésindítónak szánják, amely szerinte egy nagyon pozitív dolog.

„Lajos osztálya, egy érzéskereket készített, ez nagyon jó. Öt-hatévesek, és olyan nevekkel vagy képekkel készültek, amelyek aznapi érzéseiket tükrözik. Igazán lelkesítő egy iskolában, különösen a beszélgetésekbe való bekapcsolódáshoz alkalmas.”

Katalin hercegnét nagyon lenyűgözte ez a módszer, úgy véli, hogy ez egy remek oktatási forma. A munkája során már többször nyomatékosította az érzelmek fontosságát, kiemelve, hogy ezek milyen hangsúlyosak a gyermekek korai éveiben. Úgy gondolja, a gyermekek számára önmaguk megismerése, érzelmeik megértése hozzájárul ahhoz, hogy boldogabb életet élhessenek.

Elolvasom a cikket