Beckham felhagy a focival

Egy forrás szerint: „Romeo úgy döntött, felakasztja a futballcipőit, és idejét a divatkarrierjének szenteli. Imádta az időt, amit a Brentfordnál töltött, de most már a divatra kell összpontosítania, mert itt rejlik az igazi szenvedélye” – írja a Life.hu.

Romeo, akit édesapja a család „divatos tagjaként” jellemzett, már korábban is nagy sikereket ért el a divat világában. 2021-ben például 1,2 millió fontos szerződést kötött a Puma márkával, és olyan neves cégekkel dolgozott együtt, mint az Yves Saint Laurent. Szerepelt a L’Uomo Vogue címlapján is. Bár Romeo Beckham most a divatkarrierjére koncentrál, nem hagy fel teljesen a futballal. Továbbra is részt kíván venni a Brentford Penguins nevű csapat munkájában, amely Down-szindrómás játékosok számára nyújt sportolási lehetőséget. A csapatot Allan Cockram, egykori profi futballista alapította, aki tavaly elnyerte a Who Cares Wins díját.

Romeo Beckham tavalyi szerződéskötésekor a Brentford sportigazgatója, Phil Giles elismerően beszélt róla, hangsúlyozva, hogy Romeo alázatos hozzáállása és kemény munkája miatt kapott lehetőséget a klubnál. Giles így nyilatkozott: „Ha úgy érkezett volna, hogy »én egy Beckham vagyok«, az katasztrófa lett volna számunkra. De egyáltalán nem ilyen. Olyan, mint az apja: szerény srác, jó munkamorállal, és mindig többet akar dolgozni az edzéseken.”

Elolvasom a cikket