Katalin hercegné nem viseli Diana zafírgyűrűjét

A 42 éves Kate Middleton tegnap tett közzé egy igen intim és csodálatos videót, amelyben arról számolt be követőinek, hogy végre befejezte a kemoterápiát. A felvételt múlt hónapban készítették Norfolkban, a családi nyaralásukon, és olyan pillanataiban mutatja be a királyi család tagjait, amilyeneket még sosem láthattunk. Katalin és Vilmos többször megfogják egymás kezét, átölelik egymást, összebújnak és még csókot is váltanak – olvasható a Life.hu oldalán.

A videó egyes részeiben azonban Katalin egyedül is látható. Van egy pillanat, amikor a háromgyermekes anyuka a mezőn sétál és végigsimít a magas füvön. A rajongók azonnal kiszúrták, hogy Katalin már nem viseli Diana zafírgyűrűjét, amivel Vilmos megkérte a kezét, és pár pillanattal később az új ékszer is megvillant, amint legidősebb gyermekét ölelte.

A hercegné valóban lecserélte a 180 milliós darabot – a rajongók szerint azért, mert újrakezdésre van szüksége. Arról is meg vannak győződve, hogy az új ékszer Vilmos herceg ajándéka, és akkor kaphatta a hercegné, amikor befejezte a kemoterápiát – ami valószínűleg nem most, hanem már hetekkel ezelőtt megtörtént.

Erre utal az is, hogy nem ez az első alkalom, hogy Katalin az új gyűrűt viseli. Már akkor is ez volt a kezén, amikor az olimpia után az angol küldöttség tagjainak gratuláltak. Az új ékszer is zafír – hasonlóan az eljegyzési gyűrűjéhez –, és persze a gyémántok sem hiányozhatnak róla.

A walesi herceg 2010-ben kérte meg Katalin kezét a 18 karátos aranyba foglalt, 12 karátos zafírral és 14 gyémánttal kirakott gyűrűvel egy kenyai utazáson.

„Nyilvánvaló, hogy édesanyám nem lesz itt, hogy részt vegyen a mókában és az izgalomban, így ez a módja annak, hogy közel tartsam őt magamhoz” – mondta Vilmos az eljegyzés bejelentése után.

Elolvasom a cikket