Kedd reggeli balesetek, torlódások országszerte

Az M3-as autópályán, a Bagnál kiépített terelésnél, Budapest irányába lassulás, szakaszos torlódás alakult ki a 37-es és 48-as km között. Fokozott figyelemmel közlekedjenek. A 85-ös főúton, Csorna térségében, két személygépkocsi ütközött össze. A 30-as km-nél a forgalom félpályán halad.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az M4-es autóúton, Budapest irányába baleset történt. A 26-os km-nél, Üllő térségében a külső sávot zárták le, a torlódás meghaladta az 5 km-t! A Gyömrő felől érkezők is már torlódásra készüljenek! Aki teheti, a 4-es főúton kerüljön, már a 35-ös km-nél található Monor nyugat csomóponttól.

A 85-ös főúton, Csorna térségében, két személygépkocsi ütközött össze. A 30-as km-nél a forgalom félpályán halad.

Élénk a forgalom a Budapest körnayéki utakon. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé.
Sokan haladnak a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton, Leányfalu és Budakalász között, a 31-es főúton Maglódtól, az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába, valamint a Csepel-sziget útjain.

A mai naptól előreláthatólag péntekig, minden nap 07:30 és 15:00 között burkolatjavítási munkákat végeznek az 55-ös főúton, a bajai Türr István Duna-hídon, a 103-as és a 105-ös km között.

Két új terelést építettek ki az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon, Martonvásár és Polgárdi térségében is. A 29-es és a 35-ös km között a határ felé a belső és az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom, míg Budapest felé a külső és a leállósáv vehető igénybe. A 80-as és a 83-as km között Letenye felé a külső sávot lezárták.

Az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon karbantartási munka folyik. Emiatt mindkét irány forgalmát a 112-es km-nél lévő Zamárdi-felső és a 125-ös km-nél lévő Balatonszárszó csomópont között a 7-es főút felé terelik.

Elolvasom a cikket