Migránsok csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves nőt

A bűncselekményt augusztus 24-én követték el, a bielefeldi ügyészség nyomoz az ügyben.

A fiatal nőt egy autóban erőszakolták meg Herfordban a GoParc diszkó melletti Subway parkolójában.

Az áldozat, aki az észak-rajna-vesztfáliai Münsterlandból származik, a szörnyű bűncselekmény utáni reggelen jelentkezett a rendőrségen.

A két iraki őrizetben van, ők a fő gyanúsítottak.

A nyomozók átkutatták az otthonaikat, vannak bizonyítékaik a bűncselekmény elkövetésére vonatkozóan.

Objektum doboz

Ahogyan arról nemrég beszámoltunk, júliusban, szintén Németországban egy szír migránsbanda erőszakoskodott egy fiatal nővel. A 21 éves nő a kelet-németországi Sachsen tartományban, Chemnitzben egy park gyepén ücsörgött, amikor hét fiatal férfi megtámadta. A beszámolók szerint először pofozgatni kezdték az arcát, majd a szoknyája alá nyúltak, és megpróbálták egy sikátorba berángatni.

„Féltem, hogy megerőszakolnak” – mondta a szőke nő a Bild című német lapnak. Egy harmincéves kertész elmondta, hogy ő és a 22 éves barátja hallották, amint a nő azt kiabálta: „Segítség, hagyjatok békén. Menjetek el.” A névtelenséget kérő kertész nyilatkozata szerint amikor közbelépett, az elkövetők megfenyegették, hogy kés van náluk, és hogy „visszajönnek” érte. Az áldozat és a megmentője is könnyebb sérüléseket szenvedett.

A rendőrség később a hét feltételezett támadó közül ötöt letartóztatott, akik 15, 16, 17, 19 és 23 évesek, és mind szíriai állampolgárok voltak.

„Az öt elkövetőt letartóztatták és a rendőrőrsre szállították” – mondta a rendőrség szóvivője egy közleményben, hozzátették, a chemnitzi bűnügyi osztály szexuális erőszak és súlyos testi sértés gyanúja miatt további nyomozást indított.

Bécsben pedig a rendőrség őrizetbe vett egy papírok nélküli, illegális algériai bevándorlót, aki a gyanú szerint megerőszakolt és kirabolt egy 92 éves nénit egy idősek otthonában. Sajtóbeszámolók szerint a bestiális bűncselekmény október 11-én, kora délután történt. A meg nem nevezett algériai elkövető egyszerűen besétált a Bécs egyik legelegánsabb, Wieden nevű kerületében található idősek otthonába, kiválasztotta a legkiszolgáltatottabb ott lakót, egy 92 éves nénit, belülről kulcsra zárta a szobája ajtaját, majd az ágyhoz kötözte és megerőszakolta.

Migránsok erőszakoltak meg egy 15 éves lányt egy katolikus ifjúsági rendezvényen Németországban. A város korábban csatlakozott a Biztonságos kikötő kampányhoz, amelynek célja, hogy „még több embert fogadjanak be”, ezzel hadat üzenve az „európai elszigetelődés politikája” ellen.

Elolvasom a cikket