Taylor Swift bejelentette, hogy Kamala Harrisre fog szavazni az elnökválasztáson

MH/MTI
2024. szeptember 11. szerda. 12:26

Swift az elnökjelöltek, a demokrata Kamala Harris és a republikánus Donald Trump nyilvános tévévitáját követően foglalt állást a jelenlegi alelnök, Harris mellett, akit az ország irányítására képes, „biztos kezű, tehetséges vezetőnek” nevezett.

„Kamala Harrisre és Tim Walzra fogok szavazni a 2024-es elnökválasztáson ” – írta a sztár azzal indokolva döntését, hogy Harris azokért a jogokért és ügyekért küzd, amelyeknek eléréséhez szerinte egy ilyen harcosra van szükség, aki kiáll értük.

Az Instargram-poszthoz egy olyan fotót mellékelt, amelyen cicáját tartja a karjában, és „gyermektelen macskás hölgyként” írta alá a bejegyzést Trump alelnökjelöltjének, JD Vance-nek egy 2021-es interjújára utalva, amelyben demokratákat nevezett „egy rakás gyermektelen, macskás hölgynek”, amelyet azóta azzal finomított, hogy azt csupán „szarkasztikus megjegyzésnek” szánta.

Swift hozzátette, hogy Harris alelnökjelöltje, Tim Walz is mély benyomást tett rá, mert – mint írta – kiáll az LMBT-jogokért, támogatja a mesterséges megtermékenyítést és azt is, hogy a nők rendelkezhessenek saját testük felett.

A sztár azzal magyarázta bejegyzését, hogy elejét akarta venni a félrevezető tájékoztatásoknak, ugyanis nemrégiben Donald Trump honlapján az jelent meg, hogy őt támogatja. „Arra a következtetésre jutottam, hogy szavazóként nagyon átláthatónak kell lennem a tényleges terveimet illetően ezen a választáson. A félretájékoztatás ellen a legegyszerűbben az igazsággal lehet felvenni a harcot” – írta.

Tawlor Swift mellett számos hollywoodi színész, producer és filmes támogatja Kamala Harris megválasztását.

Elolvasom a cikket