Ez a gyors fogyás titka

A színész a Wales Online-nak elmondta, hogy azzal, hogy naponta csontlevest fogyasztott párolt zöldségekkel, öt nap alatt 4,5 kilótól tudott megszabadulni – írja a Sports.kz.

A beszélgetésben kifejtette, nem tartott sokáig, mire elérte a kívánt formáját.

„Csak csontlevest, majd párolt zöldségeket az első három nap után, aztán esténként egy kis fehérjét, és ennyi volt” – vallotta be a művész. „Annyi fehérjét ettem, hogy felhalmoztam és felhasználtam, amellett, hogy tiszta izomtömeget építettem, aztán abbahagytam a húslevest” – tette hozzá.

Hogyan készül a húsleves

A csontlevest az állatok csontjainak és kötőszöveteinek főzésével állítják elő. Ez a folyamat ízletes húslevest eredményez, amely levesek, mártások készítéséhez használható. Tápláló italként is szolgál.

Az állati csontok kiváló forrása a kalciumnak, a magnéziumnak, a különböző vitaminoknak és ásványi anyagoknak, amelyek nélkülözhetetlenek a csontok fejlődéséhez és erősítéséhez. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezeknek a tápanyagoknak csak kis százaléka – az ajánlott napi adag kevesebb mint öt százaléka – kerül a húslevesbe.

A csontvelő szintén kiváló forrása az A- és B-vitaminnak, valamint az olyan alapvető ásványi anyagoknak, mint a cink, a vas, a kalcium és a szelén. Ezek az összetevők gazdagok kollagénben, amely főzéskor zselatinná alakul, és számos esszenciális aminosavat biztosít.

Elolvasom a cikket