Cindy Crawford megosztotta szépségápolási titkait

Kaufmann Angéla
2024. szeptember 13. péntek. 7:17

Próbálkozásokal és hibákkal, néhány kulcsfontosságú termék és egy megbízható szakértő segítségével lassan összeválogatta azokat a formulákat, amelyek ma már ragyogó bőrének kulcsát jelentik. Crawford megosztja első bőrápolási tapasztalatait, a lányával megosztott tippjeit, és azt az egy dolgot, amit nem szeretne, ha a nők megfeledkeznének a szépségről.

A bőréről

„Kombinált bőröm van, ezért a legnagyobb gondom valószínűleg az öregedésgátlás és a hiperpigmentáció. A való életben nem szeretek sokat sminkelni. Malibuban élek, és annak így emmi értelme. Szóval számomra ez arról szól, hogy a bőröm szép és ragyogó legyen, hogy ne érezzem úgy, hogy sminkkel kell takargatnom.”

Reggeli és éjszakai rutinja

„Reggel, amikor felébredek, száraz kefével megyek át a testemen és megmosom az arcom. Imádok gua shát használni, és utána általában zuhanyozok vagy jakuzziba megyek. Aztán a reggeli rutinom nagyon egyszerű. Én a Meaningful Beauty Youth Aktiváló dinnye szérumot használom. Ezután az öregedésgátló nappali krémet használom, amely SPF 30-as faktorral rendelkezik, és a Lifting Eye Creme-mel fejezem be.”

„Este nyilván arclemosóval mosom az arcom. Ismét használom a Youth Activating Melon Serumot, mindig reggel és este. Az Age Recovery éjszakai krémünk retinolt tartalmaz, de lágy retinolt, így még az érzékeny bőrre is kiváló. Imádom, mert sejtcserére van szükségem. Igyekszem egy kis plusz szeretetet adni a nyakamnak. Vezetés közben a nyak és a dekoltázs napsütésben részesül, így ezek a termékek jobban megfelelnek.”

Bőrápolási titkai

„Nagyon fiatalon megtanítottam a lányomnak, hogy az alapozóra és a krémekre érdemes befektetni. Mossa le az arcát lefekvés előtt. Próbálja kerülni a napfényt, és ne égesse a bőrét. Azt hiszem, ezek a nagy [szépségtippek] , amelyeket megosztottam vele. Ugyanezt kellett tanítanom anyámnak is, mert soha nem foglalkozott bőrápolással. A barátaimmal mindig azt mondják, hogy ó, próbáltad már ezt? Próbáltad már azt? A női létben az az egyik nagyszerű dolog, hogy mennyire szeretünk megosztani egymással.”

A bőrápolási lépés, amelyet soha nem hagy ki

„Imádom a Youth Activating Melon szérumot. Ha csak egy lépésem lenne, az ez a szérum lenne. Annyira könnyű, hogy a bőre egyszerűen issza. Ha bent vagyok [egész nap] , csak felkenem a szérumot, majd megvárom, amíg kimegyek sminkelni. A Youth Serum nagyon aktív, így nem tudtam nélkülözni a nappali krémet. Szükségem van az SPF-re.”

Elolvasom a cikket