György herceg új hobbija meglepte a rajongóit

Az már többször kiderült, a brit királyi család tagjainak számos hobbijuk van. Imádnak sportolni, emellett a természetet is kedvelik, így rengeteg olyan tevékenységet űznek, amelyhez ki kell menni a szabadba. György herceg azonban furcsa hobbit választott, amelyen alaposan meglepődtek az emberek – írja az Elle.hu.

György herceg nagyon sportos családba született, mivel Vilmos herceg és Katalin hercegné is nagyon aktív életet él. Emiatt a gyerekeket is igyekeznek minél több mozgásformával megismertetni. Az információk szerint a trónörökös rajong a fociért, amelyet a walesi herceg szintén imád, és van egy újabb szenvedélye, amely már hagyománynak számít a királyi családban.

A friss információk szerint a 11 éves György herceg repülőleckéket vesz, és egyre gyakrabban látják a Windsor közelében lévő repülőtéren. A The Sun beszámolója szerint a herceg oktatóval repül, legutóbb pedig több szemtanú is látta Berkshire repülőtéren.

„György még csak 11 éves, de itt az ideje elkezdeni. A királyi családban nagy hagyománya van a repülésnek, és úgy tűnik, György a következő a sorban. A szülei nézték, ahogy György felszáll, egy oktatóval repült, és imádta” – nyilatkozta a lapnak az egyik informátor.

A helyszíni beszámolók alapján Katalin hercegné és Vilmos herceg figyelte György herceget, miután véget ért az óra, a közelben töltöttek még el egy kevés időt.

A brit királyi családban tényleg nagy hagyománya van a repülésnek. Fülöp herceg az 1950-es években vett leckéket, úgyszintén a Berkshire repülőtéren. Vilmos herceg pedig a Brit Királyi Légierőnél szolgált, pilótaként több küldetésen is részt vett korábban.

Elolvasom a cikket