Lajos herceg ezzel bosszantja fel Sarolta hercegnőt

A brit királyi család egyik legnépszerűbb tagja Lajos herceg. Bár csupán még csak ötéves, nagyon sok rendezvényen vett részt, és eddig már számos emlékezetes pillanatot szerzett. Gyakran megnevetteti a testvéreit, szüleit és persze a rajongókat is.

Vilmos herceg pár nappal korábban egy iskolában tett látogatást, ahol találkozott, beszélgetett a tanulókkal. A gyerekek ajándékokkal is készültek, az egyik lány például a gyerekeknek készített karkötőket, amelyeket a walesi hercegnek adott át. Ekkor árulta el a herceg, hogy Lajos hercegnek van egy új szokása, amelyet Sarolta hercegnő annyira nem kedvel.

„Ez olyan édes. Te magad készítetted őket? Ezeket hordani fogják, majd látni fogod őket. Távol tartom majd őket Lajostól, mert biztosan el akarja majd csenni a nővéréét is.”

Korábban a királyi család szakértői meséltek arról, hogy Lajos herceg szívesen másolja a testvéreit. Ezt Shirley Ballas, a Strictly Come Dancing egyik zsűritagja is megerősítette, mivel a család korábban látogatást tett a kulisszák mögé. Megosztotta, hogy Lajos hercegnek másfajta ajándékkal szerettek volna kedveskedni, de ő ugyanolyat akart, mint amilyet Sarolta kapott.

Elolvasom a cikket