Megölte és leturmixolta a férje

A 38 éves Joksimovic megcsonkított maradványait februárban találták meg otthonában. Férje, Thomas lett az ügy fő gyanúsítottja. Először azt állította, hogy életjelek nélkül talált rá a nőre, és pánik hatása alatt a mosókonyhában feldarabolta. Márciusban Thomas beismerte a bűncselekményt, de azt állította, hogy Joksimovic először késsel támadt rá, és hogy pusztán önvédelemből cselekedett.

A törvényszéki vizsgálatok cáfolták a vallomását.

A rendőrség megállapította, hogy Joksimovicot egy kirakósfűrész, kerti olló és egy kés segítségével darabolta fel. Testének több részét turmixgépben ledarálták, majd vegyszeres oldatban feloldották. Kiderült, hogy Thomas már korábban is bántalmazta a feleségét. A bíróságon a férfit hidegvérű emberként jellemezték, akiből hiányzott az empátia.

Joksimovic elnyerte a Miss Északnyugat-Svájc koronát, és a Miss Svájc döntője után egy üzleti projektet nyitott, amelyben modelleket képez ki divatbemutatókra. 2013-ban Dominique Rinderknecht modell mentora volt a Miss Universe szépségversenyen. Két lánya maradt utána.
Korábban arról számoltak be, hogy a banditák a „MissEcuador” szépségverseny résztvevőjét egy tányér polip ceviche fotóján találták meg, és brutálisan meggyilkolták.

Elolvasom a cikket