Ők a királyi család partiarcai

Zara és Mike Tindall tízéves lánya igazi lázadó típus, amikor fiatalabb testvéreivel, az ötéves Lenával és a kétéves Lucasszal és a trónörökös legkisebb gyermekével, Lajos herceggel van együtt, ő sem bír magával. Ki tudná elfelejteni azt az imádni való pillanatot a királynő platinajubileumi ünnepségén, amikor Mia a képen Lajost szórakoztatja? Vagy 2023 karácsonyát, amikor a sandringhami Szent Mária Magdolna-templomba lépve, kézen fogva, beszélgetve kapták lencsevégre őket?

Az éves karácsonyi szertartás előtt Lajos és Mia kéz a kézben sétált, amikor csatlakozott a királyi család többi tagjához Sandringhamben. Az unokatestvérek boldogok voltak, hogy együtt lehetnek, és ez meg is látszott rajtuk, ahogy az is, hogy valami huncutságra egészen biztosan készülnek…

Mint amikor II. Erzsébet platinajubileumán nem bírtak magukkal, hiába próbálta Katalin hercegné, Vilmos herceg, de még III. Károly király is lenyugtatni a kis Lajos herceget, ő inkább Mia Tindell-lel foglalkozott, és egymást szórakoztatták, amelynek a királyi család többi tagja kevésbé örült.

Rengeteg édes pillanatuk van az unokatestvéreknek, bár Lajos herceget az utóbbi időben nem sok helyre viszi magával Katalin hercegné és Vilmos herceg. Lajos herceg rajongói emiatt találgatásokba is kezdtek, miért van „kiközösítve” a legkisebb herceg, de a királyi család megnyugtatott mindenkit, nincs rossz sora a legkisebb gyereknek se. De vannak olyan események, amelyek fontosabbak annál, mint hogy hagyják, hogy Lajos ellopja a show-t, azaz elterelje a figyelmet az alkalom jelentőségéről. Ezért ezekre nem viszik magukkal, de családi eseményeken ugyanúgy láthatják a királyi család rajongói a kis herceget.

Elolvasom a cikket