Őszinte vallomás Harry hercegtől

„Bármilyen korban is vagyok, az én küldetésem az, hogy továbbra is jelen legyek és jót tegyek a világban” – olvasható a posztban.

Objektum doboz

Harry úgy tervezi, hogy vasárnap a családjával ünnepli a 40. születésnapját Kaliforniában, majd a legközelebbi barátai egy csoportjával elutazik egy kis vakációra – tette közzé a People amerikai magazin.

Az elmúlt 10 év viharos, jelentős változásokkal teli időszak volt Harry herceg számára – írja a BBC.

2014-ben, egy évvel azután töltötte be a 30. életévét, hogy visszatért a brit hadsereggel Afganisztánban töltött második bevetéséről. A tavaly kiadott memoárjában arról írt, hogy hazatérése után „rossz pillanatokat”, letargiás időszakokat és „rémisztő pánikrohamokat” élt át.

A herceg 2014. szeptember 15-én, 30. születésnapja alkalmából a nyilvános ünneplést választotta, és 26 ezer ember előtt koccintott az első Invictus Játékok lezárulta alkalmából a Queen Elizabeth Olympic Parkban. Utána egy a barátaival tartott közös sörözés során ünnepelt.

Néhány hónappal a 30. születésnapja előtt szakított akkori barátnőjével, Cressida Bonas-szal.

30 éves korában 16 millió fontot is örökölt néhai édesanyjától, Diana walesi hercegnétől.

Most pedig, 40 éves kora után hozzáférhet a néhai dédnagyanyja vagyonkezelői alapjához. Az Anyakirályné 14 millió fontot Willam és Harry számára különített el – ebből a The Times értesülései szerint nyolcmillió Harry részesülése – több, mint bátyjáé. Az Anyakirályné állítólag így kívánta kompenzálni őt azért, „mert belőle soha nem lesz király”…

Elolvasom a cikket