Katalin hercegné szuperélelmiszeres reggelije

A walesi hercegnő étrendjéről sokat írtak az évek során, és azt mondják, hogy a napi étrendje gyümölcsökön és zöldségeken alapul.

Állítólag mediterrán diétát fogyaszt reggelire, amiben olyan növényi alapú ételek szerepelnek, mint a zöldkáposzta, a matcha, a spenót és az áfonyás turmix.
Emellett rendszeresen fogyaszt egy tál zabpelyhet is. De ő az instant zabpelyhet választja.

A zabpehely egy szuperélelmiszer. A zab segíthet abban, hogy hosszabb ideig jóllakott maradj, ami megakadályozhatja a nassolást vagy a túlevést, és ezáltal potenciálisan segíthet leadni a felesleges kilókat, mivel a laktató ételek fogyasztása segíthet csökkenteni a kalóriabevitelt.

Mivel a zabnak magas az oldható rosttartalma, egy tál minden reggeli elfogyasztása hosszú ideig jóllakott és elégedett marad. A karcsúsító zabpehelyhez ideális, ha növényi tejet választasz.

A zab egy bizonyos típusú rostot, a béta-glükánt tartalmazza, amely segít a szervezetnek kiegyensúlyozni a vércukorszintet, és megakadályozza a fel- és lejtmenetet, amely túlevéshez vezethet. A zab arról is ismert, hogy csökkenti a koleszterinszintet, és segít szabályozni a vércukorszintet.

Elolvasom a cikket