Megtalálták Trump macskaevő „migránsát”

A rendőrség közzétette azt a videofelvételt, amelyen egy amerikai nőt letartóztatnak, mert megevett egy macskát – 170 mérföldre az ohiói Springfieldtől, amelyről Donald Trump azt állította a Kamala Harrisszel folytatott vitája során, hogy ott a haiti bevándorlók felfalják a háziállatokat – közölte a Telegraph.

A letartóztatásra még augusztus 16-án került sor Cantonban, miután a rendőrségre több lakossági bejelentés érkezett. A hatóság jelentése szerint a 27 éves Allexis Ferrell szétverte a macska fejét, majd elkezdte megenni. Elfogásakor szőrszálakat láttak a nő ajkán és vért a lábán.

A nőt állatkínzással, rendbontással és a „társállatra” vonatkozó törvények megszegésével vádolják.

Ferrell Ohióban született, és 2015-ben érettségizett a Canton McKinley középiskolában. Október 15-én kell ismét bíróság elé állnia.

A közlemény azután jelent meg, hogy elterjedt a hír, amely szerint a Springfieldben élő haiti bevándorlók háziállatokat rabolnak el és esznek meg. A közösségi médiában terjedő pletykák miatt sokan a város lakói közül pánikba estek, és nem engedték ki az állataikat a lakásukból.

Donald Trump is beszélt erről a Kamala Harrisszel folytatott keddi vitája során, habár a város tisztviselői szerint nincs bizonyíték arra, hogy bármi ilyen történt volna. Egyelőre az egyetlen macskaevős történet, amit hivatalosan megerősítettek, a cantoni.

Elolvasom a cikket