Az idei ősz kiegészítő trendjei

Kaufmann Angéla
2024. szeptember 16. hétfő. 6:35

Hiperfeminin álom

A masnik és a gyöngyök a 2023 eleji kacér-trend hajnala óta uralkodnak, őszre pedig kifinomultnak, kreatívnak és tagadhatatlanul frissnek tűnő irányba fejlődnek tovább. A masnikkal való eltúlzott méretezéstől (gondoljunk csak a hatalmas darabokra, valamint a rengeteg finom szalagra) a gyöngyök szoborszerű, nem szokványos megjelenésétől a rozetták és más virágok folyamatos jelenlétéig azt várjuk, hogy továbbra is új módokat találjunk női oldalaink befogadására és újradefiniálására.

Fókuszban a lábbelik

Egy másik őszi kiegészítőtrend a kifutókon az nem más, mint a tollakkal, műszőrmékkel és egyéb bolyhos részletekkel ellátott lábbelik. A 3D-s és játékos irányba terelt lábbeliket bár nem biztos, hogy funkciójuk miatt fogjuk kedvelni, és nem a legpraktikusabbak például városi utcákon sétálni velük, mégis végtelenül szórakoztató bulicipők lehetnek, amikkel biztosan bármilyen szettet feldobunk.

Drámaian laza

A divat még mindig az operakesztyűk drámájának megszállottja, de idén ősszel egy laza fordulatot vesznek. Bár a hosszúság megmarad, ennek a kihagyhatatlan tartozéknak most minden eddiginél nagyobb a térfogata, és a könnyed, tágas stílusok uralkodnak. Tekintse ezeket a kesztyűvilág bő farmerjeként – és talán még úgy is párosíthatja ezt a két darabot, hogy egy igazán menő összeállítást kapjon.

Egyedi fülbevalók

A csendes luxus ihletésű minimalizmus időszakát követően a trendek ismét felkarolják a kiegészítők, mint műalkotások eszméjét, melynek kulcsszereplője az ékszerek. A Statement fülbevalók nagy lendülettel térnek vissza, a középpontban az avantgárd formák és a gyönyörű kézművesség áll. Az aszimmetria is benne van, úgyhogy ne féljen csak egy különösen drámai darabot választani.

Egy csipet retro

A szögletes orrú cipők – különösen a laposok – csendben átvették a hatalmat idén ősszel. A csizmától, az alkalmi szandálokig szinte minden lábbelistílushoz talál szögletes orrú variációkat. Nem számít, mit választ, mindegyik modern kifinomultságot kölcsönöz megjelenésének.

Elolvasom a cikket