Kiderült, hogyan ünnepelte 40. születésnapját Harry herceg

MH
2024. szeptember 16. hétfő. 16:49

A pár nyilvánosan támogatta a jótékonysági projektet, amely a nevelőszülők gyermekeinek számára gyűjtött pénzt. Harry herceg egy egyszerű fehér pólóban és blézerben vett részt az eseményen, míg felesége egy rövid, gombokkal díszített kötött ruhát választott.

A szervezők az Instagramon kifejezték Harry és Meghan háláját, és megjegyezték, hogy a projekt „igazi támogatói” lettek. Az esemény képviselői is gratuláltak a hercegnek az évfordulójához.

„Nagyon örülünk a közösség és a barátság iránti elkötelezettségüknek. A Szövetség a Gyermekek Jogaiért nevében köszönjük. (…) Szeretünk téged. Boldog 40. születésnapot! Legyen ez a Nap körüli utazás a legjobb” – írták a szervezők.

Objektum doboz

Korábban arról számoltak be, hogy Harry herceg azt tervezte, hogy a családjával ünnepli 40. születésnapját Kaliforniában, és utána a „legközelebbi haverjaival” szeretne utazni, míg Meghan Markle és gyermekei otthon maradnak. Harry herceg azért döntött így, mert az amerikai élet egyre inkább megterheli. Keresi a módját annak, hogy visszatérhessen a királyi család magas rangú tagjainak körébe – mondták a herceghez közel álló emberek újságíróknak.

Elolvasom a cikket