Meghan Markle különleges ajándéka Harry hercegnek

A brit királyi családban különleges szabályok vonatkoznak az ajándékozásra. Az például már kiderült, hogy a családtagok karácsonyra sosem vesznek drága ajándékokat, de különösen szeretik egymást meglepni különféle élményekkel vagy éppen vicces apróságokkal. Úgy tűnik, Meghan Markle a születésnapok esetében is ezt az elvet követi, mivel Harry herceget a 35. születésnapján megható dologgal ajándékozta meg.

Sussex hercege 2019-ben ünnepelte a 35. születésnapját, ekkor a házaspár még az Egyesült Királyságban élt. A hercegi párhoz közel álló források elárulták, Meghan a kertjüket ugyanúgy rendezte be, mint ahogyan a botswanai útjuk során tapasztalták. Sátrat állított fel a kertben, és kempingeztek otthon.

„Ez egy olyan hely, amely nagyon sokat jelent nekik – és különösen Harrynek –, ezért Meghan azt a boldog helyet akarta elhozni neki a születésnapján, ezért sátrat állított, hálózsákot vett, vacsorát főzött, és újraalkotta a botswanai kertet, ahol egymásba szerettek” – nyilatkozta a forrás.

A pár életében különösen nagy jelentősége van Botswanának, mivel 2016-ben erre a helyre utaztak még a kapcsolatuk elején. Később elárulták, nagy vállalás volt, hiszen akkor még alig ismerték egymást, és napokon keresztül össze voltak zárva.

Azt nem tudni, hogy Meghan Markle mivel lepte meg idén Harry herceget, nagy valószínűséggel olyan ajándékkal készült, amely igazán megható és kettőjükre emlékeztet.

Elolvasom a cikket