Ezért lett sokkal gazdagabb Sarolta hercegnő György hercegnél

Ha a királyi gyermekeket megfosztanák címüktől, úgy tűnik, hogy Sarolta hercegnő jóval gazdagabb lenne, mint a bátyja, György herceg. A királyi család tagjai nem kapnak közvetlen díjazást a szerepükért, ha azonban fizetnének nekik, akkor Katalin hercegné és Vilmos herceg lánya lenne a leggazdagabb a testvérek közül.

Annak ellenére, hogy György herceg a második a trónöröklési sorban – apja, Vilmos herceg után –, a húga, Sarolta hercegnő jóval többet fog keresni nála a jövőben is. Ez az ő becsült értékükön alapul, mint sztárgyerekek, és ennek konkrét oka van.

Ezért Sarolta a leggazdagabb

Az Outdoor Toys kutatása szerint Sarolta hercegnő vagyona nettó 3,9 milliárd font körül lehet. A kutatók szerint ez a „Kate Middleton-effektusnak” tudható be, amely miatt Sarolta hercegnő megelőzi Beyoncé és Rihanna gyerekeit, sőt még a saját testvéreit is. A titok abban rejlik, hogy a klasszikus stílusérzékéről ismert Katalin hercegné jelentős hatással van a divatirányzatokra. A walesi hercegné által viselt ruhák esetében szinte mindegyiknél megnő az eladások száma, amely azt jelenti, hogy hogy a brit márkák állítólag évente körülbelül egymilliárd fontot keresnek az ő divatválasztásainak köszönhetően.

Sarolta hercegnő is az édesanyja nyomdokaiba lép majd

Sokan úgy gondolják, hogy Katalin hercegné lánya a jövő divatikonja. Ennek értelmében a divat és a ruhák miatt ő is hozzájuthatna a jelentős vagyonhoz, ha nem lenne a királyi család tagja. Ezzel szemben úgy tűnik, hogy a férfi királyi családtagok divatválasztásai nem váltanak ki ugyanolyan mértékű fogyasztói lelkesedést. György hercegnek például állítólag 2,8 milliárd fontra becsült nettó vagyona van. Azonban Sarolta nem rendelkezik a pénzéről a királyi család tagjaként, de ez megváltozna abban az esetben, ha úgy döntene, hogy kilép, és civilként éli tovább az életét.

Elolvasom a cikket