Jennifer Lopez első férje kitálal

Ben Afflecket gyakran vádolták azzal, hogy rosszkedvű, amikor fotósok előtt jelent meg Jennifer Lopezzel, különösen egy alkalommal, amikor dühösen bevágta az autó ajtaját, miután kinyitotta azt feleségének. Ojani Noa azt mondta, megérti Affleck viselkedését: „Én is átéltem hasonló helyzeteket.” A férfi szerint Jennifer Lopez férjének lenni bizony nem könnyű feladat.

Jennifer Lopez első férjének megdöbbentő állításai

Noa felidézte, hogy közös életük a nyilvánosság előtt komoly nyomást gyakorolt rájuk is:

Vitatkoztunk a kocsiban, majd húsz perccel később úgy kellett tennünk, mintha minden rendben lenne

– emlékezett vissza Noa.

Ojani Noa és Jennifer Lopez 1997-ben találkoztak, amikor Noa pincérként dolgozott Miamiban, miközben Lopez a Blood and Wine című filmet forgatta Jack Nicholson és Michael Caine társaságában. Egy évvel később házasodtak össze, de a frigy mindössze tizenegy hónapig tartott.

„Már néhány hónap után szóba jött a házasság és körülbelül másfél évvel a találkozásunk után megkértem a kezét” – mondta Noa. „Én voltam az első, én voltam ott a karrierje kezdetén, támogattam őt, és segítettem neki leküzdeni a szorongásait és bizonytalanságait.”

Noa nem fogta vissza magát, amikor saját szerepét értékelte: szerinte ő „nagyon jó férj” volt, mert hisz a házasság intézményében, és sokként érte, amikor véget ért a kapcsolatuk.

„Úgy érzem, amikor megkapta, amit akart, már nem volt rám szükség. Rengeteg időt és energiát fektettem abba, hogy szeressem őt, de amikor együtt vagy valakivel, minőségi időt kell tölteni egymással, nem pedig arra gondolni, hogy éppen a kamerák előtt hogy viselkedjetek.”

Bár keserű következtetést vont le, Noa azt mondta, nem haragszik volt feleségére. Üzent is neki Affleckkel való válása kapcsán, és azt javasolta, hogy egy ideig maradjon egyedül. „Ha talál valakit, talán jobb lenne, ha titokban tartaná, és nem menne újra férjhez” – tette hozzá. „Csak azt mondanám neki: Jen, legyél önmagad, hogy megtaláld végre azt, aki igazán te vagy.”

Jennifer Lopez képviselői még nem kommentálták Ojani Noa nyilatkozatát.

Hiába a közös romantikázás, továbbra is válik Ben Affleck és Jennifer Lopez

A válásuk bejelentését megelőző hónapokban egyáltalán nem lehetett együtt látni a sztárpárt, nem is lepett meg senkit, amikor Jennifer Lopez a házasságuk második évfordulóján beadta a papírokat. Mindenki azt hitte, hogy ezzel végleg lezárul a közös ügyük, de úgy tűnik, hogy mégis van folytatása a szappanoperának, ugyanis nemrég együtt látták őket és gyerekeiket. „Ben Affleck és Jennifer Lopez jelenleg a Beverly Hills Hotelben vannak, fogják egymás kezét, és csókolóznak. A gyerekek velük vannak, de egy külön asztalnál ülnek” – számolt be egy szemtanú a közös időtöltésükről. Sokakban ezek után jogosan merült fel a kérdés, hogy vajon akkor ismét együtt vannak-e, de Jennifer Lopez és Ben Affleck nem szolgál egyszerű válasszal, ugyanis annak ellenére, hogy csókolóztak, és az énekesnő ismét viseli jegygyűrűjét, állítólag a válásuk továbbra is zajlik…

Elolvasom a cikket