Letartóztatták P. Diddyt

P. Diddyt hétfő este tartóztatták le egy manhatteni szállodában miután egy esküdtszék vádat emelt ellene. Az, hogy mi szerepel pontosan a vádiratban, egyelőre nem tudni, azonban a vádemelés azután következett be, hogy a sztárról májusban előkerült egy videó, amelyen látható, milyen brutálisan bántalmazta barátnőjét, Cassie Venturát, és nem is ő az egyetlen, aki szexuális zaklatással és bántalmazással vádolta a zenészt. P. Diddy ügyvédje szerint a férfi nem hibátlan, de nem bűnöző – írja a Life.hu.

Hétfő este letartóztatták New Yorkban, egy manhatteni szállodában P. Diddyt, miután egy esküdtszék vádat emelt ellene. Eredetileg a hatóságok úgy tervezték, hogy az akciót kedden hajtják végre, de bizonyos események miatt a a szövetségi tisztviselők a tervezettnél korábban vették őrizetbe a rappert, és az FBI manhattani kirendeltségére szállították. Damian Williams amerikai ügyész elmondta, hogy Sean „Diddy” Combsot egy New York déli körzetében kiadott, lezárt vádirat kapcsán fogták el, de a vádirat tartalmát nem ismertették – számol be a Life.hu.

A zenész azután került a figyelem középpontjába, miután 2023 novemberében megegyezett volt barátnőjével, Cassie Venturával, aki azt állította, hogy a férfi szexkereskedelemben vett részt, és bántalmazta őt. Ő volt az első azok közül a nők közül, akik beperelték a férfit szexuális zaklatás miatt, valamint azt állították, hogy rengeteg szexmunkás és drog vette körül a férfit, és sokakat kényszerítettek a szexuális tevékenységre.

Diddy ügyvédje, Marc Agnifilo közleményt adott ki, amelyben a következőket írta: „Csalódottak vagyunk, az amerikai ügyészség szerintünk igazságtalan büntetőeljárást folytat Mr. Combs ellen. Ő nem egy tökéletes ember, de nem bűnöző. Mr. Combs becsületére legyen mondva, hogy együttműködő volt a nyomozás során, és a múlt héten önként New Yorkba költözött a vádakra való tekintettel” – mondta.

Az ügyvéd azt is kérte, hogy senki ne ítélkezzen, amíg nem ismerik az összes tényt. „Ezek egy ártatlan ember tettei, akinek nincs takargatnivalója, és alig várja, hogy tisztázza magát a bíróság előtt.” A hétfő esti vádemelésre azután került sor, hogy a zenei mogul Los Angeles-i és miami otthonaiban március 25-én razziát tartottak a szövetségi hatóságok.

Elolvasom a cikket