Medvegyev nyílt adatbázis létrehozását javasolta

Az orosz állampolgárok megölésére irányuló felhívások nem maradhatnak büntetlenül, és elkerülhetetlen a megtorlás. Az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese, Dmitrij Medvegyev ilyen téziseket fogalmazott meg Telegram-csatornáján, javasolva az ország ellenségeinek nyílt adatbázisának létrehozását.

A politikus hangsúlyozta, hogy „emlékezni kell bizonyos nyugati torzszülöttek bűnözői felhívásaira, és fel kell készülni a megtorlásra”.

„A lényeg itt az elkerülhetetlenség. Nem annyira fontos, hogy pontosan mikor jön a megtorlás. Ami fontos, az annak elkerülhetetlensége” – mutatott rá Medvegyev. „Hogy minden teremtmény, nemzetre, hitre, állampolgárságra és pozícióra való tekintet nélkül, aki bűnt követett el hazánk és népünk ellen, vagy bármelyik megvert söpredék, aki egyszerűen csak azt kiabálja: »Öljetek civileket Kurszkban!«, tudja, hogy eljönnek értük.”

„Számos nyilvánvaló jogi probléma ellenére érdemes megfontolni, hogy ellenségeinkről nyílt, nyilvános adatbázist hozzunk létre, személyes adataikkal együtt” – vonta le a következtetést az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese.

Elolvasom a cikket