A Szerencsejáték ZRt. a Napi Mázli játék egyheti bevételét ajánlja fel a települések támogatására

MH/MTI
2024. szeptember 18. szerda. 22:39

A szervezők felkérték az Ökumenikus Segélyszervezetet arra, hogy a számára felajánlott, a koncert helyszíni értékesítéséből befolyt összeget szintén erre a célra fordítsa. A vállalat összefogásra biztatja a Szuperkoncert fellépőit és a koncertre látogatókat egyaránt.

Az árvízhelyzetre való tekintettel a nemzeti lottótársaság rendkívüli támogatást nyújt az árvízi védekezésben érintett településeknek. A támogatás összege a Napi Mázli játék egyheti árbevétele. A nemzeti lottótársaság stratégiai partnerét, az Ökumenikus Segélyszervezetet kérte fel arra, hogy a teljes támogatás lebonyolításában részt vegyen – tette hozzá a közlemény.

Az eseményen résztvevők hozzájárulhatnak az árvízi védekezésben érintett települések megsegítéséhez. A helyszíni gyűjtés az árvízkárok enyhítését szolgálja, míg a felajánlott egyheti Napi Mázli játék árbevétele az árvízi védekezésben érintett települések megsegítésére szolgál – fűzték hozzá.

A koncerten a vendégek a latin popkultúra ikonikus sztárja, Ricky Martin mellett hazai fellépők, Metzker Viktória, T.Danny, Regán Lili előadását élvezhetik.

További információk a Szuperkoncert Facebook-oldalán olvashatók – fűzte hozzá a közlemény.

Elolvasom a cikket