Katalin hercegné ismét munkába állt

Ez mindössze a harmadik alkalom, hogy az udvari körlevélben említést tesznek róla az év eleje óta: az első a Trooping The Colouron való részvétele volt júniusban, a második pedig a wimbledoni tenisztorna férfi egyes döntőjén júliusban.

Katalin szeptember 9-én egy meghitt családi videóval osztotta meg, hogy befejezte a kemoterápiás kezelését, és „alig várja”, hogy visszatérhessen a hivatalos megjelenéseihez:

„Ahogy a nyár véget ér, nem tudom elmondani, mekkora megkönnyebbülést jelent, hogy végre befejeztem a kemoterápiás kezelést” – hallható a szeptember 9-én közzétett videóban.

„Az elmúlt kilenc hónap hihetetlenül nehéz volt számunkra mint család számára. Az élet egy pillanat alatt megváltozhat, és meg kellett találnunk a módját annak, hogy átvészeljük ezt a viharos időszakot és a bizonytalan utat.” A háromgyermekes anyuka – aki márciusban jelentette be, hogy rákos beteg – a folyamatot „összetettnek, ijesztőnek és kiszámíthatatlannak” nevezte.

„Bár befejeztem a kemoterápiát, az én gyógyulásom és teljes felépülésem útja még hosszú, és továbbra is minden napot külön kell megélnem” – tette hozzá.

„Azonban várom, hogy visszatérjek a munkámhoz, és az elkövetkező hónapokban néhány nyilvános szereplést is vállaljak, amikor csak tehetem.”

Elolvasom a cikket