Robbanószerkezetet találtak Trump nagygyűlésének közelében

Lalino forrása szerint egy rendőrkutya robbanószerkezetet talált az egyik járműben, amelynek sofőrje végül az erdőbe menekült. Senki sem látta, hogy van-e nála valami, csak azt látták, hogy futásnak eredt.

A Nassau megyei rendőrség hivatalosan nem kommentálta a jelentést. A Daily Mailnek azt mondták, hogy „dolgoznak egy e-mailen” az állítólagos biztonsági incidenssel kapcsolatban.

A Nassau Coliseum előtt Trump helyi idő szerint este hét órakor tart beszédet. Egyesek állítólag egész éjjel odakint táboroztak, hogy jó helyeket kapjanak az arénában. A republikánus elnökjelölt azután helyezte át a gyűléseit fedett helyszínekre, hogy július 13-án a pennsylvaniai Butlerben tartott szabadtéri gyűlésén túlélt egy merényletet. A lövöldöző legalább nyolcszor tüzelt, Trump fülét eltalálva, egy támogatót megölt, kettőt pedig súlyosan megsebesített, mielőtt a titkosszolgálat mesterlövésze végzett vele.

Három nappal ezelőtt a Secret Service fogott el egy merénylőjelöltet Trump floridai golfközpontjában. A Ryan Routh néven azonosított gyanúsított, aki mániákusan támogatja a kijevi rezsimet, elmenekült a helyszínről, és egy távcsöves hosszú puskát hagyott hátra, mielőtt elfogták és letartóztatták.

Trump és elnökhelyettes jelölt társa, J. D. Vance a demokraták uszító retorikáját okolta a republikánus elnökjelölt ellen elkövetett sorozatos merényletekért. Joe Biden elnök és Kamala Harris alelnök, Trump riválisa a novemberi elnökválasztáson, egyaránt „demokráciánkra leselkedő fenyegetésnek” nevezte a volt elnököt.

Elolvasom a cikket