Katalin és Vilmos kutyája is királyi nevet kapott

MH
2024. szeptember 19. csütörtök. 9:24

Megható filmmel jelentette be Katalin, hogy véget ért a daganatos betegsége miatt előírt kemoterápia. A videóban a család, Vilmos, Katalin, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg boldogan kirándulnak, élvezik a természetet és még viccelődnek is egymással. A gyógyulásról szóló megható videóban azonban még egy családtag felbukkant: Orla, a cocker spániel ugyan csak néhány másodpercig látszik a felvételeken, de egyértelműen a család fontos, teljes értékű tagja.

Orlát csak ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak a királyi pár, így a rajongóknak azonnal szemet szúrt a kutya. Orla nem csak származásával és megjelenésével hívta fel magára a figyelmet, hiszen a neve is különleges. Az Orla név ír eredetű, azt jelenti, hogy „arany hercegnő”. A kutya Sarolta hercegnő hetedik születésnapi fotóin tűnt fel először, édesanyja fényképezte le a családi szokások szerint. A kiskutyát Katalin testvére, James Middleton ajándékozta a párnak, és annak az alomnak volt a tagja, ami a család korábbi kedvencétől, Ellától származik. Katalin hercegné öccse a közösségi oldalán rendszeresen posztol kutyáiról, fotóin látszik, hogy rajong az állatokért.

James Middleton 2021-ben megható szavakkal adta át a kiskutyát új családjának: „Szomorú vagyok, hogy elmész, és igen, lehet, hogy sírni fogok, de boldog vagyok, mert az új otthonod tele van szeretettel. Először lehet, hogy félni fogsz, semmi baj. Csak légy önmagad, és adj rengeteg boldogságot az új családodnak”.

Orlát először 2021-ben egy pólómérkőzésen láthatta a közönség, elkísérte gazdáit a jeles eseményre. Pont egy évvel azután, hogy előző kedvencük, Lupo elhunyt. A kutya új színt hozott a családba. Bájosságával, kedvességével mindenkit levett a lábáról, így nem csoda, hogy a rajongók lesik, mikor bukkan fel újra.

Elolvasom a cikket