Megszólalt Katalin hercegné öccse

James Middleton új könyvében bepillantást enged nővére és Vilmos herceg kapcsolatába. A memoár legérdekesebb részei nővérével, Katalinnal és Vilmos herceggel kapcsolatosak, különösen arról, hogyan változtatta meg a herceg Katalin hercegné életét és személyiségét. James visszaemlékezett arra a pillanatra, amikor Katalin 2010-ben bejelentette eljegyzését Vilmos herceggel – írja a Life.hu.

„A családunk egy nappal korábban tudta meg a hírt, mint ahogyan hivatalosan bejelentették” – írta James egy részletben. „Katalin, Pippa és én sétáltunk egyet a kutyáinkkal, Ella és Tilly társaságában, majd beültünk egy kis falusi pubba Bucklebury közelében. Csendben beszélgettünk, miközben próbáltuk visszafogni az izgalmunkat, nehogy bárki gyanút fogjon” – idézi a Life.hu.

James arról is írt, hogy Katalin és Vilmos kapcsolata mennyire megváltoztatta a családjuk életét:

„Vilmos már régóta része az életünknek, és nagyon megszerettük őt. Olyan, mintha egy idősebb testvérünk lenne. Katalin és ő tökéletesen illenek egymáshoz.”

A Katalin és Vilmos közötti mély kapcsolatot James az eljegyzés után is csak erősödni látta. „Gondoltam, milyen szerencsés Vilmos, hogy feleségül veheti az én talpraesett, gyakorlatias nővéremet” – írta James.

„Tudtam, hogy vigyázni fog rá, és így is tesz a mai napig.”

Elolvasom a cikket