Mesefilmnézés és rajzpályázat gyerekeknek

A világhírű tévésorozat főszereplői most mozifilmben nyújtanak önfeledt kikapcsolódást az egész családnak. A Rókus és Rézi megmenti az erdőt október 17-től látható a mozikban, a gyerekek pedig a közelgő premierre egy kreatív pályázattal hangolódhatnak.

Objektum doboz

A fenti filmrészlet megtekintése után rajzban, írásban, kézműves alkotásban (gyurma, festmény, kollázs stb.) vagy hangüzenetben küldhetik be a gyerekek az általuk kitalált történet folytatását egészen október 5-ig erre az email címre: [email protected] .

Az első 20 beküldő egy-egy rókás vagy nyuszis filcállatka új gazdájává válik. A beérkezett művek a Mozinet honlapján és a Facebookon lesznek láthatók, majd szavazással dől el, kié lesz a nyertes alkotás. A győztes privát Rókus és Rézi megmenti az erdőt mozivetítést nyer, ahova elhívhatja a pajtásait vagy a terem befogadóképességéig azt, akit csak szeretne!

Emellett a Primanima elsőfilmes animációs fesztivál csapata is jutalmaz alkotásokat, méghozzá Primanima animációs játszóházra szóló 10 alkalmas bérlettel és Primanima Fesztivál pólóval.

Bár a film csak október közepén kerül országosan a mozikba, október 5-én két nyilvános premier előtti vetítésen már látható lesz 11.30-kor és 13.30-kor a MOM Moziban, különleges, az egész családnak élményt adó animációs játszóházzal karöltve.

A Primanima csapatával közös kreatív gyerekfoglalkozáson a vetítések előtt vagy után vehetnek részt a gyerekek, amozijegy megváltása és a több turnusos foglalkozás választott időpontjának előzetes regisztrációja után. A játszóházban a Primanima csapata segíti a gyerekek kreativitását kibontakoztatni, és ehhez ráadásul egy trükk-asztal is a segítségükre lesz.

Mivel október 5. egyben a pályázat leadási határideje, a pályaműveket aznap lehetőség lesz személyesen elhozni és átadni a szervezőknek – sőt az itteni játszóházon készült alkotások ugyancsak nevezhetők lesznek, amennyiben megfelelnek a kiírás kritériumainak.

A mozifilmben az animációs sorozat népszerű mesehősei, Rókus, Rézi és a barátaik boldog mindennapjaikat élik az erdőben, amíg Bagoly váratlanul el nem tűnik.

A keresésére indulva nem sejtik, hogy hamarosan nemcsak őt, de az egész erdőt is meg kell menteniük. A korhatár nélkül megtekinthető Rókus és Rézi megmenti az erdőt játékosan és kedvesen mesél a barátság és a természetvédelem fontosságáról.

Elolvasom a cikket