Háborognak a focirajongók a fizetős Bajnokok Ligája-meccsek miatt

„A hely, ahová lementünk, egy angol kommentátorral megspékelt illegális streamen vetítette ki a tévére a mérkőzést. Később persze jelezték, hogy elő fognak fizetni az RTL+ Prémiumra, de a többség nem volt ennyire lelkes” – osztotta meg az élményt a lap.

A drukkerek közül a legtöbben felháborodva nyilatkoztak az új rendszerről – már csak azért is, mert rengeteg meccset csak online lehet követni és a televízióban nem –, és voltak, akik elárulták azt is, hogy inkább az illegális letöltés mellett fogják letenni a voksukat.

„Ha a kedvenc csapatom játszik, és a fizetősön lesz, akkor simán meg tudom oldani. Van elég rezsi, a Netflixre is elő vagyunk fizetve a feleségemmel, nem kell mellé egy RTL+. Aki itt van, az mind tudja, hogyan kell behozni a mérkőzéseket a külföldi oldalakon, szóval ennyi, én nem fizetek elő, az tuti” – mondta az egyik szurkoló. Volt természetesen olyan is, akik előfizetett, de ő is sokallja a csomag árát:

„Pár meccsért, amit én látni akarok, szerintem elég drága. Mindenért pénzt akarnak legombolni az emberről. Ez is egy lehúzás. Szerintem később le fogom mondani, most még a próbaidőszakban vagyok.”

Elolvasom a cikket