Katalin hercegné ezért szeretné minél hamarabb kibékíteni a testvéreket

Sussex hercege korábban egy interjúban elárulta, régóta nem beszélt a testvérével. Nem tudni, hogy azóta hogyan változott a kapcsolatuk, ám a legfrissebb információk szerint Katalin hercegné szeretné, ha a testvérek minél hamarabb megbeszélnék a problémáikat, és kibékülnének – írja az elle.hu.

Harry herceg és Vilmos herceg között már régóta problémás a viszony. Már 2020 előtt is voltak problémáik, de az elmúlt években csak mélyebbek lettek a konfliktusok. Az információk szerint Sussex hercegének a dokumentumfilmje és a memoárja pedig végképp elmérgesítette a helyzetet.

A testvéreket III. Károly király betegsége sem hozta közelebb, bár Harry herceg tett rá utalást, hogy nagyon szívesen rendezné a konfliktusokat a testvérével. Az információk szerint Katalin hercegné is arra ösztönzi a walesi herceget, vegye fel a kapcsolatot Harryvel.

A saját halandóságával való szembenézés megváltoztatja az embereket. Katalin tudja, milyen értékes az élet, és nem szabad időt vesztegetni a múltra – nyilatkozta a hercegi pár egyik ismerőse a New Idea Magazine nevű kiadványnak.

A forrás szerint Katalin hercegné nagyon sokat olvasott a kemoterápiás kezelések alatt, és azzal is tisztában van, az elfojtott stressz mennyire rossz hatást gyakorol az egészségre. Éppen ezért nagyon szeretné, ha Vilmos herceg minél hamarabb rendezné a viszonyát Harry herceggel.

A pletykák szerint Harry herceg felkereste Katalin hercegnét. Pár héttel korábban, Wimbledon után írt neki egy üzenetet, kifejezte az örömét, hogy a walesi hercegné sokkal jobban van, és további jó egészséget kívánt neki.

Elolvasom a cikket