Meddig tart a szeptemberi indián nyár?

A hetekig tartó elviselhetetlen kánikulát követő hirtelen jött téli hideg után végre úgy fest, hogy megérkezett a jól megérdemelt indián nyár. A 24-25 vagy éppen 26 fokos maximumokkal kísért kellemes, csapadék nélküli csütörtök időjárását a többségünk elfogadta volna nyárra, de azért most is jólesik ez az idő. Ráadásul, ha lehet hinni a prognózisnak, akkor a hét utolsó napjára lesz egy kis plusz az időjárásban! – adta hírül a Ripost.

A Köpönyeg.hu meteorológiai portál előrejelzése szerint mesés időjárás várható a hétvégén. Ráadásul a korábban ígért 26 fokos maximum helyett most már 27 fokos csúcshőmérsékletet jósolnak vasárnapra! Jöjjenek a részletek!

Pénteken sok napsütésre számíthatunk, csak kevés felhő lesz az égen. Nem várható eső. Az északkeleti, keleti szél megélénkül. Kellemes 20-26 fokos kora őszi meleg valószínű.

Szombat hajnalban a szélcsendes területeken pára és köd alakulhat ki, ezt követően többnyire napos, száraz időre lehet számítani. Az északkeleti szél jellemzően mérsékelt marad. 21-26 fokos vénasszonyok nyara jellegű időnk lesz.

Vasárnap gyengén felhős, napos és száraz idő várható, a légmozgás gyenge marad. A hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul, kellemesen meleg napra számíthatunk.

Hétfőn gyengén felhős, napos és csapadékmentes idő valószínű. A hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.

Elolvasom a cikket