György hercegnek új hobbija van

Katalin hercegné és Vilmos herceg nagyon sportosak, mivel mindketten évek óta sportolnak. A walesi hercegné még az iskolában kezdte el, azóta pedig rendszeresen fut, illetve kedveli az úszást. Vilmos herceg a focinak nagy rajongója, de láthattuk már vízilabdázni is. Nagyon úgy fest, hogy a gyermekeik a nyomdokaikba lépnek, György herceg például egyre több sporttal ismerkedik meg.

Erről Vilmos herceg mesélt, nem sokkal azután, hogy kitüntetéseket adott át sportolóknak Windsorban. Az eseményeken több emberrel is beszélt, Non Stanford brit triatlonos pedig meg is osztotta a tapasztalatait, és elárulta, György hercegről milyen titkot osztott meg a walesi herceg.

Elmesélte, hogy György hogyan űzi a triatlont az iskolában. Van egy úriember is, aki most Vilmosnak dolgozik, egy kicsit triatlonozott, és tanácsot adott Györgynek, hogyan tegyen hintőport a cipőjébe – mesélte a sportoló.

György herceg ezek alapján nagyon érdeklődik a triatlon iránt, és az iskolában ki is próbálta. Ám nem ez az egyetlen sport, amit imád a herceg. Katalin hercegné korábban megosztotta, a legidősebb gyermeke a rögbi iránt is érdeklődik, nagy valószínűséggel ezt is az iskolában próbálta ki.

Elolvasom a cikket