Katalin hercegné ezzel a két szóval nyugtatja le a gyerekeit

György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg szinte mindig kifogástalanul viselkednek a nyilvánosság előtt, de természetesen vannak kivételes alkalmak, amikor ők is megmutatják a pimaszabb oldalukat, emlékeztetve mindenkit arra, hogy noha a királyi család tagjai, ők mégiscsak gyerekek. Katalin hercegnének pedig megvan a bevált módszere arra, hogy ilyenkor hogyan fegyelmezze a gyerekeit – írja a life.hu.

Katalin hercegné nevelési stílusát nagyon sokan dicsérik. A helyes szülői döntéseinek bizonyítéka, hogy a gyerekei – többnyire – kifogástalanul viselkednek a nyilvánosság előtt, de persze akadnak kivételek. Nemrég Lajos herceg lopta el a show-t a Trooping the Colour nevű rendezvényen, csintalanságával pedig sokak szívébe belopta magát.

A legkisebbnek persze több mindent elnéznek, de Katalin igyekszik mindegyiküket kordában tartani és a helyes viselkedésre ösztönzi őket.

Kiderült, hogy mely két szóval próbálja lenyugtatni az épp pimaszkodó gyerekét. „Tartsunk szünetet” – ezt mondja Katalin akkor, ha valamelyik lurkó nem a megfelelően viselkedik, a gyerekek pedig tudják, hogy ilyenkor túlfeszítették a húrt, és nem érdemes tovább rosszalkodni. „A gyerekek tudják, hogy ennek a néhány szónak sokkal nagyobb súlya van, mint gondolnánk” – mondta Tom Quinn királyi szakértő.

Katalin hercegné nevelési módszeréhez tartozik az is, hogy a veszekedő gyerekeket elkülönítik egymástól, a helyzet pedig alaposan átbeszélik minden résztvevővel. „A rosszalkodó gyereket elviszik a veszekedés vagy rendbontás helyszínéről, és Katalin vagy Vilmos nyugodtan elbeszélget vele” – mondta egy bennfentes. Egy másik szabály a házukban állítólag az, hogy nem szabad kiabálni.

Elolvasom a cikket