Meghan Markle egy fontos eseményt hagyott ki

Harry herceg és Meghan Markle az utóbbi időben egyre gyakrabban jelenik meg a nyilvánosság előtt. Több rendezvényen részt vettek, és külföldi látogatást tettek. Sussex hercege azonban most mégis egyedül jelent meg, az is kiderült, a hercegné miért nem tartott vele – írja az elle.hu.

Harry herceg és Meghan Markle egy fontos jótékonysági eseményre kapott meghívást. Tavaly is részt vettek Kevin Costner rendezvényén, és beszédet is mondtak a színpadon. Idén azonban csak Harry herceg jelent meg, aki a színpadon szólt a résztvevőkhöz.

Sokan meglepődtek azon, hogy Meghan Markle nem jelent meg. Bár a hercegné megválogatja, milyen eseményeken vesz részt, a jótékonysági eseményeket szinte sosem hagyja ki.

Mindannyian abban reménykedtünk, hogy Meghan részt vesz, mint tavaly, de az a hír járja, hogy beteg, és még nem épült fel – nyilatkozta egy forrás a Mirror nevű lapnak.

A rajongók bizakodnak benne, hogy a hercegné hamarosan felépül, bár az nem derült ki, pontosan milyen betegségben szenved. Harry herceg hamarosan New Yorkban tűnhet fel. Részt fog venni a Diana Awards-díjátadón, amire nagy valószínűséggel Meghan Markle is elkíséri majd.

Elolvasom a cikket