A kocsmát kereste, hét napig bolyongott a vadonban

Paul Conway egyedül indult el egy korsó ingyen sörért, amelyet azoknak ajánlanak fel, akik a sziklás terepen keresztülvágva képesek eljutni az Invernie félszigeten található Old Forge kocsmáig. Küldetése azonban hosszabbra sikerült, mint azt előre gondolta: az ex ejtőernyős katona ugyanis hét napon át bolyongott a zord skót felföldön – számolt be a furcsa esetről az Independent.

Az út felénél tévedt el teljesen

Miután Paul jó ideig nem jelentkezett be a 48 kilométeres, ezer méteres hegycsúcsok között vezető túráról, a családja riadót fújt. Fia, Chris Conway szívhez szóló kérést tett közzé a Facebookon. Arra kérte apja egykori ejtőernyős bajtársait, hogy segítsenek megtalálni őt „élve vagy halva”.

A felhívásra több tucat önkéntes jelentkezett, akik skót rendőrökkel és hegyimentő kutyákkal együtt vállvetve keresték az eltűnt exkatonát.

Végül nagyjából a kocsmába vezető út felénél találtak a férfira, akit kórházba szállítottak hogy megvizsgálják. A rendőrség tájékoztatása szerint Paul nem sérült meg, és épségben, egészségben térhetett haza.

Elolvasom a cikket