A Lidl felkészült az ostromra: világhírű termékkel újítanak be

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb tisztítószermárkája, a Pink Stuff megérkezik a Lidlbe. A rózsaszín csodaszer nem véletlenül lett annyira felkapott, ugyanis szinte minden felületen alkalmazható, eltávolít mondhatni bármilyen szennyeződést, ráadásul a környezetre sem veszélyes, ellentétben sok más, erősen szennyező vegyszerrel. A Pink Stuff márka többféle terméket is kínál, ezek közül három, a klasszikus tisztítópaszta, a ruhákon alkalmazható folteltávolító és a súrolókrém is kapható lesz a magyar Lidl boltjaiban szeptember 23-ától.

Rózsaszín csodaszer a Lidlben, jön a Pink Stuff a boltokba

A majdnem teljes egészében természetes alapanyagokból készült, állatkísérlet-mentes és növényiolaj-alapú tisztítópaszta, a Pink Stuff nem mérgező, nem veszélyes sem emberre, sem állatra, így a környezetre sem. A klasszikus, hengeres tégelyben árult multifunkciós paszta hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, foltokat és a zsírt. Jól használható takarítás és mosogatás során, így edényeken, a mosogatón, de akár a csempén, a grillsütőben, kerti bútorokon, PVC-n és sárgaréz felületeken is. Nemcsak a zsírt, hanem a rozsdát is eltávolítja!

Hogyan kell használni a Pink Stuffot?

A rózsaszín takarítócsodát úgy kell használni, mint bármilyen más tisztítópasztát. Fogjon egy rongyot, szivacsot vagy kefét, kenje be a pasztával, és finoman dörzsölje be a takarítani kívánt felületet, majd öblítse le, vagy törölje át meleg vízzel.

Hol kapható a Pink Stuff?

A Pink Stuff különféle webáruházakban is elérhető, illetve időnként több magyar boltban is feltűnik a polcokon. Szeptember 23-ától a Lidlben lesz elérhető a Pink Stuff tisztítópaszta, valamint a ruhákon használható folteltávolító és a súrolókrém is. A Pink Stuff nem az állandó kínálat része, így csak a készlet erejéig lehet majd kapni a magyar Lidl boltjaiban. Mindhárom termék ára egységesen 1999 forint lesz.

Nem ez az első csodaszer a Lidlben

A csúszásgátló tappancsokkal ellátott vágódeszka és a súrolószer nélkül is hatásos csodaszivacs, a Scrub Daddy után érkezik a Pink Stuff. A Lidl az utóbbi időben tudatosan bővíti a kínálatát a TikTokon népszerű, felkapott termékekkel, így várhatóan még több különlegesség kerül majd a polcokra.

Elolvasom a cikket