Katalin hercegné állapotáról a testvére árult el friss információkat

2024. szeptember 25. szerda. 13:44

Elárulta, időben észlelték a betegséget, ennek ellenére kemoterápiás kezelést kapott. Hónapokig eltűnt a nyilvánosság elől, majd szeptember elején megosztotta, véget ért számára a kezelés. Az állapotáról eddig nem sok információt lehetett tudni, most a testvére árult el új dolgokat

Katalin hercegné betegségéről nem sokat beszélt a királyi család. A hercegné mindössze kétszer nyilatkozott róla, mindkét alkalommal egy közleményt adott ki. James Middleton, Katalin hercegné testvére azonban többször nyíltan beszélt a helyzetről, legelőször azután, hogy a walesi hercegné elárulta a diagnózisát.

A friss információk szerint James Middleton az új könyvében is ír a hercegné betegségéről. A HELLO! magazin értesülései szerint a Meet Ella: The Dog Who Saved My Life című könyvben szó esik arról, hogy Orla, a család kutyája nagyon sokat segített a hercegnének a betegsége alatt. A magazin erről James Middletont is megkérdezte, aki a következőket válaszolta:

„Tudom, hogy számomra a kutyák mennyit segítettek abban, hogy elvonják a gondolataimat valamiről. Szóval biztos vagyok benne, hogy Orla a családja támogatásában teszi a dolgát.”

James Middleton azt is megosztotta, hogy a családjuk nagyon összetart, ezért támogatják egymást a nehéz időszakokban. Így volt ez Katalin hercegné betegsége alatt is. Nagyon nehéz időszak van mögöttük, ezért különösen fontos volt, hogy támogassák egymást.

Elolvasom a cikket